info@hoteldeboskar.be

+32 11 39 87 10

Parking

HOTEL DE BOSKAR

Parking

Hotel de Boskar PEER ****

Het is mogelijk om bij ons ondergronds te parkeren, wij beschikken over een privé parking. U betaald hiervoor €7 per dag per wagen. Het is helaas niet mogelijk om hier vooraf voor te reserveren. Vol = Vol. Om toegang te verkrijgen tot de parking moet u eerst komen inchecken, met het pasje van de kamer kunt u de poort openen.  Adres: Nieuwstraat 12 te 3990 Peer ( achteringang hotel ).

Liever GRATIS parkeren? Ook dit is mogelijk in de zeer directe omgeving. Geef “Kuipersplein” in op google maps of kaarten en parkeer op “Parking Lichtpunt” volledig gratis, deze parking bevind zich op de Noordervest en op slechts 150m wandelafstand tot het hotel.

Elektrische wagen opladen en parkeren? Bekijk de website van Allego https://www.allego.eu/nl-nl In Peer zijn er 2 oplaadpunten voorzien op wandelafstand van het hotel.

E-bikes kunnen ten alle tijden gratis gestald en geladen worden in onze ondergronse privé parking. Het is niet nodig dit op voorhand te melden hier voorzien wij altijd plaats voor. Ook kunt u de batterij laden in de kamer.

Opgelet !!

Vanaf 09/11/2023 om 12:00 uur is er beslist om de rijrichting in de Nieuwstraat en Scherpe-Steenstraat om te draaien. Je moet vanaf die middag dus de straat inrijden via het kruispunt Collegelaan/Noordervest. Uitrijden kan enkel via het kruispunt Kiezel Kleine-Brogel/Noordervest. Dit is een proefproject van 9 maanden. De doodlopende straat achter het Oud Stadthuys vormen we om tot woonerf. Dit betekent dat men er NIET meer mag parkeren. Onze ondergrondse parking blijft nog steeds bereikaar.

Meer info ? +32 11398710 of info@hoteldeboskar.be

 

Hotel de Boskar PELT ***

In de Boskar te Pelt is er géén parking op het terrein zelf. Wel is het mogelijk om op nog geen 200 meter wandelafstand GRATIS te parkeren Adres: Burgemeester Laenenstraat, 3900 Pelt

Fietsen kunnen veilig gestald worden in een afgesloten box.

Hotel de Boskar HOUTHALEN ***

Op het terrein zelf kunt u gratis parkeren, wij hebben een privé parking aan het hotel. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Reservatie is niet mogelijk.