Massage

Prijslijst

Wij werken samen met Essenza Harmany & Wellbeing

Belangrijk om te weten:

  1. De massage zal altijd doorgaan op de kamer van de gasten.
  2.  Duo Massage is enkel mogelijk op zaterdag & zondag
  3.  U moet dit altijd vooraf reserveren, ter plaatse kan ook maar dan zonder zekerheid dat het kan doorgaan.

Gelieve op voorhand te reserveren op het nummer +32 (0)11 39 87 10 of via info@hoteldeboskar.be

Annulering

*** Gemaakte afspraken dienen uiterlijk een dag ( 24 uur ) voor de behandeling telefonisch te worden geannuleerd, wij zijn anders genoodzaakt 50% van de kosten voor de behandeling bij u in rekening te brengen.

Massage

Pricelist

We work together with Essenza Harmony & Wellbeing

Important to know:

  1. The massage always takes place in the room of the hotel guest..
  2.  Duo massage is ONLY available Saturdays and sundays
  3.  All massage bookings to be made in advance when making hotel reservation. Booking at reception is possible, but there is a possibility that the massage therapist is booked and not available.

Please book in advance +32 (0)11 39 87 10 or via info@hoteldeboskar.be

Cancellations

*** All booked therapies need to be cancelled atleast 24 hours in advance via telephone. Otherwise a 50% charge of the booked therapy will be charged.

Bij de Raindrop worden zuivere essentiële oliën op de voeten en rug/wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals vitaflex, zachte vederstrijkbewegingen met de vingers en het laten indruppelen op de rug volgens de “raindrop” manier. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om je aangeboren genezende kracht aan te wenden en opnieuw structureel in balans te komen.

Duur: 60 min

De Chinese gezichtsmassage is een erg fijne maar toch diepe spierbehandelingstechniek om overspannen weefsel los te maken. Dit laat de huid toe zich vlugger her op te bouwen. Het is de meest efficiënte natuurlijke behandeling tegen rimpels. Er wordt gebruik gemaakt van diepere pressure en druktechnieken teneinde de bewerking zo volledig mogelijk te maken. Deze energetische fase veroorzaakt het effect van een natuurlijke face-lift. Door de lichte strelingen worden de toxines in het lymfatisch stelsel gebracht en zo op een natuurlijke manier afgevoerd.

De verzorging van het gezicht houdt een reiniging, gezichtsscrub, masker en hydraterende gel in. Voor huidverzorging en verbetering worden enkel natuurproducten gebruikt.

Ben jij een liefhebber van de voetmassage? Laat je dan bij hotel de Boskar**** op en top verwennen met een échte wellness voetenbehandeling. Na deze verwen treatment loop je op wolkjes! U krijgt energie en lichaam en geest kunnen ontspannen.

Een lichaamsscrub is ideaal voor het verwijderen van dode huidcellen en het verkrijgen van een zacht en egale huid. De pakking zorgt voor een ontgiftende werking. Ze wordt gevolgd door een heerlijke ontspannende massage. Dit is 90 minuten genieten.

Bij de deep tissue massage worden vooral de nek, schouders, rug, bekken en benen gemasseerd. Met de vingers, duimen, (zachte) vuisten worden langzame, krachtige en diepe bewegingen uitgevoerd. Veel aandacht gaat daarbij naar de spieren, om zo de ‘energiestroom’ in het lichaam te optimaliseren en spanning en stress te verminderen. Door ook met vuisten en knokkels te werken kan de masseur veel druk uitoefenen. Op deze manier kunnen spieren en bindweefsel op diep niveau behandeld worden.
Omdat deze massage wordt uitgevoerd door een professionele masseur is dit een bijzonder aangename ervaring met een diepe impact.De masseur stemt de behandeling af op de klant en voorkomt daarmee pijn of ongemak.

Chinese hoofd- nek- en -schoudermassage

De Chinese hoofd, nek en schoudermassage is uniek en kan niet vergeleken worden met de andere types van massage. In China wordt massage beschouwd als een kunst. Evenals de theeceremonie en kaligrafie heeft ze een lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en verfijningen door verschillende generaties en meesters.
Bij deze massage worden manuele lymfedrainage, Chinese massage en bindweefselmassage gecombineerd om op een natuurlijke manier geestelijke en lichamelijke gezondheid te bevorderen.
Duur: 60 min

Integrale voetreflexologie met voet- en onderbeenmassage bij hotel de Boskar ****
Voeten zijn spiegels, ze maken deel uit en staan in verbinding met de rest van ons lichaam. Door de juiste aanraking, het masseren van de voeten en het uitoefenen van de juiste druk op de voeten worden bepaalde reflexzones gestimuleerd.
Duur: 90 min

De Zweedse massage is een van de meest gebruikte massagevormen.
Binnen de Zweedse massage werkt de masseur uitsluitend met de handen.
De Zweedse massage onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting. Een goede doorbloeding en hulp bij het zelf herstellende vermogen van het lichaam zijn naast ontspanning het grootste doel.
Bij deze massage wordt een zeer krachtig mengsel van etherische oliën toegepast.
Helpt bij vermoeide spieren en gewrichten en vermindert de pijn – Maakt uw gewrichten soepeler – Biedt hulp om beter te slapen, concentreren en energieker te zijn.