pelt@hoteldeboskar.be

+32 11 15 38 30

Hotel de Boskar
Pelt ***

PELT

Hotel de Boskar

 

Hotel de Boskar PELT is een comfortabel 3-sterrenhotel gevestigd in een prachtig, historisch herenhuis, in het centrum van Overpelt. Het herenhuis waar het hotel in is verrezen, dateert uit eind 1800 toen oud-gemeentesecretaris Berben met zijn gezin als eerste bewoners de villa betrok. Zowat alles wat achter de voorgevel zat, is eruit gehaald en in de plaats is een bijzonder hotel voortgekomen met volledige hotelservice. Hotel de Boskar PELT heeft tien kamers met volledige hotelservice. In de morgen kunt u hier genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de geurende koffie en thee u een mooie start geven van de dag.

HOTEL

 

Faciliteiten

Brasserie
Wifi
Vergaderzalen

KAMERS

 

Faciliteiten

Wifi
Douche

HOTEL DE BOSKAR PELT

 

De 10 ingerichte kamers zijn voorzien van alle comfort

 

De 10 ingerichte kamers zijn voorzien van alle comfort: een ruime badkamer (met douche), tv, airco, gratis internet en een minibar. De unieke stijl van de kamers en het hotel nodigen uit tot slechts één ding: heerlijk tot rust komen..

‘s Morgens wacht u een heerlijk ontbijt in onze brasserie, gehuisvest in het gebouw op het gelijkvloers. Van maandag tot vrijdag kunt u ontbijten van 07:00 tot 10:00 en in het weekend van 08:00 tot 11:00.

 

 

PELT

 

Hotel de Boskar

Dorpsstraat 60
3900 Pelt
Beligië

+32 11 15 38 30

 

pelt@hoteldeboskar.be