Hotel de Boskar

Reserveer een tafel

Restaurant ‘T Oud Stadthuys

Wij serveren verse kwaliteit producten in een uniek kader. U hebt de keuze uit een grote en kleine kaart.

Het prachtig gerenoveerde Stadthuys (1673) herbergt het Grand Café en het restaurant van Hotel de Boskar 1773. Geniet van het loungeterras buiten of binnen van een heerlijke keuken in een prachtig decor.

(H)eerlijke gerechten voor een eerlijke prijs
Of het nu gaat om een lichte snack, een bordje tapas of een uitgebreid gastronomisch menu, de creativiteit van onze chef staat garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

De keuken is internationaal georiënteerd naast klassieke Franse gerechten en een uitgebreid assortiment aan tapas. Maar u kunt in het Grand Café natuurlijk ook steeds terecht voor een heerlijk kopje koffie of een frisse pint.

Alles wordt bereid met verse kwaliteitsproducten en het personeel doet er alles aan om u te verwennen!

Reserveer uw plek bij ’t Oud Stadhuys

Verse kwaliteitsproducten
Uniek kader
Grote en kleine kaart

’T Oud Stadthuys

Perenaars zijn bijzonder trots op hun Oud Stadthuys. Het in 1637 gebouwde pand is niet alleen een symbool van autonomie en zelfbewustzijn, het is ook het oudste stadthuys van Limburg.

De fraaie compositie van Maaslandse renaissance en barokke en Rijnlandse invloeden, maken het gebouw tot een architectonisch pareltje. Vermeldenswaard zijn zeker de klokgevels, de uit arduin en smeedijzer opgetrokken trappenpartij en de waterpomp uit 1845. De boogvormige toegangen tot de galerij op het gelijkvloers werden pas in 1902 dichtgemaakt.

Het gebouw heeft een bewogen geschiedenis achter de rug. In de loop der eeuwen fungeerde het als lakenhalle, gevangenis (vandaar ook de schandpaal voor het gebouw), gemeentehuis, gerechtsgebouw en bibliotheek.

Reserveer uw plek bij ’t Oud Stadhuys

Menukaart 'T Oud stadthuys 2016

Menu

fullsizerender-002 fullsizerender2201012 De Boskar-91 201101 De Boskar-180 romantiek_hoofdfoto HotelBoskar_Restaurant_Foto01 HotelBoskar_Restaurant_Foto02 HotelBoskar_Restaurant_Foto22 HotelBoskar_Restaurant_Foto35 HotelBoskar_Restaurant_Foto39 Grand café/ restaurant 'T Oud stadthuysimage2 (003) Terras Boskar HotelBoskar_Restaurant_Foto04 HotelBoskar_Restaurant_Foto11 HotelBoskar_Restaurant_Foto13 HotelBoskar_Restaurant_Foto20 HotelBoskar_Restaurant_Foto22 HotelBoskar_Restaurant_Foto23